Globalizácia a jej prejavy na príklade čínskej ekonomiky - Janúšek, Vladimír
Ekonomický potenciál Číny, ktorá sa postupne dostáva na prvé miesta v hodnotení obchodu s tovarmi a službami, zohráva stále väčšiu úlohu v oblasti medzinárodných investícií a pri zabezpečovaní medzinárodnej likvidity.