Tvorba elektronických materiálov ako študijných pomôcok - Stradiotová, Eva, 1963-
Elektronické materiály sú dodatkovými materiálmi, lebo len zriedkavo môžu nahradiť tradičnú výučbu v triede. Môžu učiteľom pomôcť motivovať študentov k štúdiu cudzieho jazyka pútavou a zábavnou formou. Použitím elektronických materiálov v triede sa výučba stáva zaujímavejšou, pôsobivejšou. Tieto materiály môžu byť študentom k dispozícii na internete alebo v printovej podobe.