Hodnotenie daňových systémov metódou Step analýzy - Lénártová, Gizela
Zhodnotenie súčasného stavu a načrtnutie predpokladaného budúceho vývoja daňových systémov na národnej a medzinárodnej úrovni pomocou STEP analýzy.