Analýza prenájmu pracovných síl v kontexte medzinárodných daňových vzťahov - Vavrová, Katarína, 1960-
Hľadanie optimálej rovnováhy medzi zabezpečením dostatočných daňových príjmov a atraktívnosťou svojej krajiny pre pohyblivý kapitál - pracovnú silu. Problémy v oblati správy daní, legislatíva a daňová stratégia.