Manažment rizika a jeho praktické uplatnenie - Markovič, Peter, 1974-
Manažment rizika ako integrálna súčasť podnikového manažmentu a poukázanie na jeho praktické poslanie. Stabilizácia podnikových pomerov, naplnenie základných podnikateľských cieľov a zvyšovanie podnikovej výkonnosti.