Od januára 2013 zaplatíme vyššie dane - Kušnírová, Jana, 1977-
Novela zákona o dani z príjmov schválená s účinnosťou od januára 2013. Zmeny v daňovom zákone týkajúce sa fyzických ako aj právnických osôb.