Pohľady mladých ľudí na migráciu a migrantov - Štefančík, Radoslav, 1976-
Výsledky výskumu postojov mladých ľudí k medzinárodnej migrácii a migrantom. Cieľom výskumu bolo zistiť, ako na tento segment nazerá mladá generácia, aké vedomosti majú mladí ľudia o medzinárodnom pohybe pracovnej sily, prípadne osobné skúsenosti s migrantami, alebo ako vnímajú nové náboženské menšiny.