Využitie úrokových swapov pre získanie úveru za výhodnejších podmienok - Ponecová, Gabriela
Špecifický typ swapového kontraktu ako jedného z derivátových kontraktov. Využitie konkrétneho produktu komerčnej banky na získanie úveru za výhodnejších podmienok pre obe zúčastnené strany. Možnosti využitia úrokových swapov.