Vývoj vybraných finančných ukazovateľov v stavebných podnikoch SR - Fetisovová, Elena
Stavebníctvo ako významný indikátor konjunkturálneho vývoja ekonomiky vzhľadom na viazanosť pohybu v národnom hospodárstve. Vývoj zadlženosti a výnosnosti v stavebných podnikoch SR.