Využitie metódy BSC v územnej samospráve na Slovensku a v zahraničí - Grell, Michal
Uplatňovanie manažérskych metód v podmienkach verejného sektora. Využitie metódy Balanced Scorecard (BSC) v územnej samospráve na Slovensku a v niektorých krajinách OECD (Organisation for Economic Co-operation and Development).