Firemná škôlka - aj pre vás len sen? - Skorková, Zuzana, 1979-
Firemná škôlka ako mimoriadne silný benefit v rukách zamestnávateľa. Výhody firemnej škôlky. Finančná náročnosť. Existencia spoločností, ktoré ponúkajú výstavbu firemných škôlok. Podpora rodiny a rovnováhy medzi súkromným a pracovným životom.