Význam personálneho controllingu a jeho nástroje - Foltínová, Ľubica, 1975-
Problematika personálneho kontrolingu a jeho nástrojov. Kvalitná analýza vybraných personálych ukazovateľov prispieva k vyššiemu zisku spoločnosti. Zmeny v procese riadenia ľudských zdrojov v súčasnosti, s ktorými sa musia podniky zoznamovať(kolektívne vyjednávanie, formovanie pracovnej sily).