Uspokojenie pohľadávok v konkurze sa zvýši - Jánošová, Veronika, 1953-
Novelizácia zákona o konkurze a reštrukturalizácii, prináša zásadné zmeny konkurzného práva, ktorých cieľom je zvýšiť vymožiteľnosť pohľadávok veriteľov a urýchliť konkurzné konanie. Zákon č. 348/2011 Z. z. a zákon č. 7/2005 Z. z. o konkurze a reštrukturalizácii.