Manažment dodávateľského rizika v období konsolidácie podniku - Kubranová, Magdaléna, 1956-
Aspekty a aktivity eliminácie rizika vyplývajúce z dodávateľsko-odberateľskýkch vzťahov v období konsolidácie podniku. Konsolidačné opatrenia, ktoré môžu byť z finančného hľadiska zamerané na viaceré okruhy aktivít.