Vývoj globálnej ekonomiky a dlhovej krízy - Bikár, Miloš, 1973-
Analýza globálnych trendov a procesov, ktorých cieľom je odvrátenie negatívne klesajúcich kriviek i opätovného oživenia ekonomík a želaného ekonomického rastu. Nové nástroje a impulzy na skrátenie dlhotrvajúcej hrozby recesie.