Korelácia výkonnosti slovenskej a nemeckej ekonomiky - Sovíková, Daniela, 1983-
Skúmanie korelácie medzi výkonnosťou slovenskej a nemeckej ekonomiky uskutočnené pomocou vybraných makroekonomických ukazovateľov. Korelačné koeficienty a ukazovatele vyjadrujúce výkonnosť oboch ekonomík.