Význam generátorov hodnoty pri ohodnocovaní majetku podniku - Smorada, Marián, 1984-
Poznanie faktorov, ktoré ovplyvňujú hodnotu podniku a generátorov hodnoty. Finančný manažment môže koncentrovať svoj výkon na tie oblasti, ktoré výslednú hodnotu podniku determinujú.