Výhody a nevýhody stanovenia hodnoty podniku pomocou ukazovateľa EVA v porovnaní s tradičnými metódami - Šrenkel, Ľudovít
Výber vhodnej metódy pri ohodnocovaní podniku je v kompetencii znalca, ktorý berie do úvahy okrem iného právny úkon, fázu životného cyklu podniku, kvalitatívnu a obsahovú úroveň podkladov nevyhnutných na znalecké posúdenie.