Horizontálne fúzie - zdroje a limity tvorby jej hodnôt - Polednáková, Anna, 1957-
Empirické dôkazy o vplyve fúzie na úsporu nákladov. Okolnosti a faktory, ktoré vytvárajú nadmerné zvyšovanie kapacít spoločností, tlak na konsolidáciu rôznych zdrojov dodatočnej tvorby hodnoty a rozdelením medzi horizontálne fúzujúce sploločnosti.