Stav rizikového kapitálu - Kmeťko, Miroslav, 1969-
Skúmanie rizikového kapitálu podľa jednotlivých fáz vývoja spoločností. Regulovanie v jednotlivých krajinách Európskej únie. Zjednotenie trhu a prístup k finančným prostreidkom ako podpora cezhraničného investovania v oblasti rizikového kapitálu.