Dostupné fundamentálne informácie pre investorov - Kmeťko, Miroslav, 1969-
Základy rozhodovania pre investičné rozhodnutia investorov. Prístupy k reálnym dátam na trhu. Technická a fundamentálna analýza. Verejne dostupné webové stránky pre investorov.