Procesný controlling – Máme optimálne nastavené procesy? - Veščičík, Milan
Praktický príklad riešenia firemných procesov, produktivity, zisku v logistickom podniku. Od výhodnosti k optimálnemu procesu. Cieľ podniku - všetky procesy nastavené optimálne. Ako stráži naše procesy zákazník.