Ekonomický reporting – zrkadlo fungovania spoločnosti - Sobeková Majková, Monika
Vymedzenie reportingu. Užívatelia reportingu. Členenie reportingu. Reporting a kontroling. Vzťah medzi kontrolerom a manažérom. Reporting a informačný systém podniku. Informačná spoľahlivosť údajov v ekonomickom reportingu.