Segmentácia klientely Slovenských liečebných kúpeľov Piešťany, a.s. - Bosá, Sabina
Príspevok poskytuje širší pohľad na stav kúpeľných služieb s ohľadom na rôznorodú segmentáciu a slúži ako presvedčivý argument, prečo si zvoliť za dovolenkovú destináciu konkrétne kúpele, alebo na aký druh služieb sa zamerať pri vybranom segmente klientely.