Globálne distribučné systémy v cestovnom ruchu v podmienkach SR - Drška, Ľuboš
Popis a priblíženie spôsobu, akým sa používajú a na akom základe pracujú vybrané globálne distribučné systémy používané podnikateľskými subjektmi v podmienkach Slovenskej republiky. Pre konkrétnu aplikáciu bol vybraný jeden z najpoužívanejších informačných systémov na Slovensku GDS Amadeus. Analýza podstaty systému Amadeus a filozofia fungovania tohto systému.