Investície do inovácií - najvýznamnejší faktor konkurencieschopnosti strojárskych podnikov - Džuganová, Gabriela
Konkurencieschopnosť - detailný rozbor daného pojmu a najvýznamnejšie faktory, ktoré naň vplývajú. Inovácie ako významný faktor konkurencieschopnosti. Bariéry inovácií v podnikoch. Vplyv inovácií na konkurencieschopnosť slovenských strojárskych podnikov.