Používanie POP a POS prostriedkov v in-store komunikácii - Folvarčíková, Lucia, 1982-
Point of purchase (POP) – miesto nákupu, Point of sale (POS) – miesto predaja/predajné miesto - vymedzenie základných pojmov. POP prostriedky sa v súčasnosti stávajú veľmi dôležitou súčasťou marketingovej komunikácie, patria medzi prostriedky, ktoré zaraďujeme do podlinkových aktivít v oblasti podpory predaja. Ciele POP komunikácie. Význam reklamy v mieste predaja.