Vzájomné započítanie dlhov ako úloha maximálnej cirkulácie - Babej, Andrej
Vzájomné započítanie dlhov, ako nástroj znižovania vzájomného dlhu, môže efektívne pomáhať pri znižovaní celkovej zadĺženosti medzi prepojenými podnikateľskými subjektmi a tým významným spôsobom pomôcť pri riešení tohto komplikovaného problému.