Wellness na Slovensku a v Európe kráčame rovnakým smerom? - Marčeková, Radka
Regionálne rozdiely na strane ponuky wellness zariadení v Európe. Akí sú návštevníci wellness na Slovensku. Čo je a nie je wellness. Klasifikácia wellness hotelov v Nemecku, Švajčiarsku a Rakúsku.