Optimalizácia topologickej štruktúry distribuovaných informačných systémov hľadaním minimálnej kostry ohodnoteného grafu - Jurík, Pavol, 1987-
Možnosti využitia algoritmov pre hľadanie minimálnej kostry ohodnoteného grafu pri optimalizácii topológie distribuovaných informačných systémov.