Modelovanie volatility indexu DAX pomocou modelov ARCH a GARCH - Lukáčiková, Adriana, 1971-
Modelovanie volatility ekonomických premenných, vhodné nástroje modelov ARCH - modely s autoregresne podmienenou heteroskedasticitou.