Využiteľnosť yield manažmentu a jeho konzekvencie v bratislavských päť hviezdičkových hoteloch - Hadarová, Daniela
Vývoj bratislavského hotelového trhu, jeho štruktúra. Analýza cenovej úrovne vo vybraných bratislavských 5* hoteloch v konkrétnych časových intervaloch. Revenue a yield manažment ako pomerne nová disciplína v oblasti cestovného ruchu.