Zmeny v sociálnom poistení a v starobnom dôchodkovom sporení - Hvojník, Igor
Zmeny pri zamestnávaní zamestnancov na základe dohôd. Zmeny vo výpočte výšky dôchodkov. Zvyšovanie dôchodkového veku. Zmeny v pravidlách pre zvyšovanie dôchodkov. Zmeny v spôsobe zvyšovania úrazových dávok. Zmeny v platení poistného. Zmeny zákona o starobnom dôchodkovom sporení.