Uplatnenie kategórie produktov vlastnej značky na trhu telekomunikácií - Jazbec, Andrea
Základné teoretické východiská pre problematiku produktov vlastnej značky maloobchodníka, popis a zhodnotenie aktuálnej marketingovej stratégie kategórie produktov vlastnej značky v reálnom prostredí lídra na trhu telekomunikácií, spoločnosti Orange Slovensko, a.s. Návrh možných krátkodobých a dlhodobých stratégií na zlepšenie existujúceho stavu s cieľom zvýšiť penetráciu a predaj produktov vlastnej značky tohto mobilného operátora.