Jak se dělá mezinárodní reklama? - Boháček, Jiří
Stav marketingovej komunikácie Škody, ktorý dosiahla po dvadsiatich rokoch od vstupu do svojej novodobej éry pri spojení s koncernom Volkswagen. Ako sa rodí medzinárodná komunikačná kampaň. Štruktúra medzinárodnej marketingovej komunikácie. Koncept reálnosti. "Human touch" - jeden zo základných atribútov značky Škoda. Centralizmus alebo decentralizmus.