Certifikácia internetových obchodov v zahraničí - Jurkovičová, Lujza
História elektronických obchodov. Certifikácia internetového obchodu v Českej republike. Zadefinovanie krokov k získaniu certifikátu v internetovom obchode v Českej republike.