Marketing v reálném čase - Holub, Martin
Riadenie marketingu v reálnom čase a zmena prístupu k zákazníkom, produktom a zmena podoby marketingového mixu. Éra marketingu v reálnom čase ( v IT angličtine sa hovorí o Complex event processingu - CEP, alebo o in-memory computingu). Premeny marketingového mixu. Účinnosť marketingu v reálnom čase. Skúsenosti mobilného operátora Turkcell.