Oceňovanie akumulačnej funkcie pôd Východoslovenskej nížiny - Kotorová, Dana
Požiadavkou súčasnej doby je ocenenie nielen produkčných ale aj mimoprodukčných parametrov a funkcií pôdy. Pohľad na pôdy Východoslovenskej nížiny z hľadiska ocenenia ich akumulačnej funkcie.