Možnosti integrácie vybraných systémov manažérstva - Kováčová, Natália
Príspevok je zameraný na problematiku integrácie vybraných systémov manažérstva podľa medzinárodných noriem ISO – systému manažérstva kvality, systému environmentálneho manažérstva, systému manažérstva bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci a systému manažérstva informačnej bezpečnosti. Možnosti integrácie systémov manažérstva.