Ochrana duševného vlastníctva v podmienkach vysokých škôl - Šípoš, Július
Štvrtý ročník medzinárodnej konferencie Ochrana duševného vlastníctva v podmienkach vysokých škôl, ktorý sa konal 13. novembra 2012 na pôde Žilinskej univerzity v Žiline.