Outsourcing ako nástroj znižovania nákladov spoločnosti - Moravčík, Martin
Príspevok na základe teoretického vymedzenia pojmov dokladuje na praktických príkladoch dôležitosť outsourcingu z hľadiska nákladov v konkurencii na trhu. Základné fázy outsourcingu. Dôvody pre outsourcing a jeho nevýhody. Transformácia outsourcingu. Cenotvorba v outsourcingu. Využitie outsourcingu v praxi.