Rodová rovnosť na Slovensku - Krošláková, Monika, 1975-
Rovnosť žien a mužov v podnikaní na Slovensku a vo verejnom živote. Politika v oblasti rodovej rovnosti na Slovensku. Najväčšie nedostatky v inštitucionálnom zabezpečení v SR. Stav rodovej rovnosti v SR hodnotený globálnymi indexmi.