Rozhodovanie za podmienok neistoty a rizika - Demjanová, Lucia, 1981-
Schopnosť rozhodovať sa a ochota prijímať riziko ako jedna zo základných manažérskych kompetencií. Identifikácia sklonu k riziku pri investičnom rozhodovaní v prípade mladých investorov.