Komparácia slovenských a maďarských prírodných liečebných kúpeľov na príklade kúpeľov Bük (Bükfürdő) a prírodných liečebných kúpeľov Piešťany - Mrkvová, Katarína
Charakteristika kúpeľníctva na území Slovenskej republiky a Maďarskej republiky. Slovenské liečebné kúpele Piešťany, a. s. – Slovenská republika a kúpele Bükfürdö – Maďarská republika, história, analýza prírodných liečivých zdrojov, indikačné zameranie, kúpeľné produkty, ubytovacie zariadenia. Pre porovnanie skúmaných kúpeľných podnikov bola použitá SWOT analýza, ktorá podrobne analyzuje silné a slabé stránky podnikov, ich príležitosti a riziká.