Zvyšovanie konečnej spotrebiteľskej hodnoty služby v hoteli prostredníctvom inovácií - Kubičková, Viera, 1970-
Teória spotrebiteľskej hodnoty. Vzťah konečnej hodnoty služby pre spotrebiteľa a inovácií a jeho dôsledky. Konkurenčná schopnosť služieb cestovného ruchu v Slovenskej republike. Vývoj indexu konkurencieschopnosti cestovného ruchu na prvých desiatich priečkach svetového hodnotenia krajín. Vývoj indexu konkurencieschopnosti cestovného ruchu v krajinách V4.