Hlavné nedostatky pri uplatňovaní systému manažérstva kvality - Čollák, Mikuláš
Chyby, ktorých sa dopúšťa personál organizácií v prístupe ku kvalite. Absencia zodpovednosti vrcholového vedenia za systém. Reálne príklady z praxe organizácií rôzneho zamerania.