Marketingové predpoklady konkurencieschopnosti slovenských malých a stredných podnikov na jednotnom trhu EÚ - Nekolová, Veronika, 1984-
Malé a stredné podniky ako súčasť jednotného trhu EÚ. Výhody a nevýhody MSP. Bariéry vstupu na trh EÚ. Zvyšovanie konkurencie na slovenskom trhu. Využívanie pomoci MSP zo strany EÚ. Konkurencieschopnosť slovenských malých a stredných podnikov na jednotnom európskom trhu. Príležitosť pre MSP sa ukazuje vo vytváraní výhodných partnerstiev v rámci EÚ s inými podnikmi, alebo výskumnými inštitúciami, čo podporuje inovácie, novátorstvo v podniku a zvyšuje celkovú úroveň podniku.