Benchmarking vybraných e-commerce portálov cestovných kancelárií v Slovenskej republike - Miklošík, Andrej
Priamy dopad benchmarkingu na zlepšenie marketingových aktivít prevádzkovaného portálu. Webové portály cestovných kancelárií, zaradených do benchmarkingu. Tvrdé a mäkké kritériá zaradené do benchmarkingu. Získavanie a vyhodnotenie údajov. Závery a odporúčania vyplývajúce z realizovaného benchmarkingu.