Funkcia a efektívnosť dopravy v logistike - Boorová, Brigita, 1979-
Integrácia a optimalizácia reťazcov základných podnikových funkcií. Sieť dopravných komunikácií, prepojenosť spoločnými dopravnými uzlami, možnosti prechodu z jedného druhu dopravy na druhý. Požiadavky na vstup logistických koncepcií do riadenia činnosti podnikov. Alternatívne riešenia logistiky.