Řešení problému metodikou Six Sigma - Chobot, Karel
Prístup k riešeniu konkrétneho problému na základe metodológie DMAIC (Define, Measure, Analyse, Improve, Control). Príčiny a postupy odstraňovania problému k dosiahnutiu plánovaných cieľov tak, aby bol splnený cieľ Six Sigma.